> öltöny
> zakó
> nadrág
> férfi ing
> nyakkendő
> szmoking
> kiegészítők
> gyereköltöny, kamaszöltöny
> extra méret
> öv
> ajándék ötletek
> dress code
> esküvői öltöny
> kabát
> formaruha

Vásárlóink írták:

Vásárlói vélemények
Lady Sale

Vásárlóink írták rólunk

Kedves MrSale, kedves Murányi Árpád!

 

Évek óta vásárolunk Önöknél, mindig igen jó benyomással  - és szép ingekkel, öltönyökkel – távozunk. Ez az egyetlen olyan ruhaüzlet, ahová a férjem ellenkezés nélkül hajlandó eljönni Mosolygás.

Ami miatt most írok, az azt hiszem egyedülálló, nevezetesen az, hogy mindig, minden akcióra, kedvezményre felhívják a figyelmünket, mindig a lehetséges legnagyobb kedvezményt adják. Ma két inget vettünk (majd később még egy harmadikat is), és a pénztárnál a hölgy szólt, hogy az egyik ing ajándék. A drágábbat kaptuk ajándékként. Ilyen nagyvonalúságot én még soha egyetlen üzletben sem tapasztaltam.

Emellett a munkatársaik kivétel nélkül segítőkészek, udvariasak, készségesek, láthatóan jó csapat dolgozik Önöknél.

Gratulálok mindehhez és további nagyon sok sikert kívánok Önöknek!

 

Üdvözlettel:

Szabó Melinda

2013. augusztus 22.
***

Kedves Árpád!

Szeretnék gratulálni az üzletéhez! Olyan első rangú vásárlási élményben volt részem ami meglehetősen ritka. Látszik a vezetőség szakmai felkészültsége, és az a sok munka amivel elérte, hogy jól felkészült, kedves, vidám csapat álljon a vásárlók rendelkezésére. Sok üzlet kér értékelést a vásárlóktól. Eddig még egynek se küldtem, de most kivételt teszek. Remélem hasznukra lesz.
Az interneten találtam meg az önök üzletét. A google kereső az elsők között adta meg az üzletüket. A weboldal jól használható. Az üzlet jól megközelíthető. Nem tetszett az üzlet külső megjelenése. Egy nagykereskedésre emlékeztet. Ráférne egy kis felújítás és egy jó cégtábla. Például a Café Factory cégtáblája sokkal jobban megragadja a figyelmet. Az ember simán elsétál az üzlet mellet. Erre gondolom önök is rájöttek mivel nem messze egy tábla figyelmeztet, hogy már túljöttem. A "kirakat" nem ejtette rabul a tekintetemet. A kirakat üzenete számomra csak annyi volt: "itt ruhát lehet kapni". Véleményem szerint a megvilágítással lehetne javítani a kirakaton. Néhány spotlámpa beszerelésével, melyek a kirakatbábukat világítják meg. Az inges polcot kivenném onnan. A becsomagolt ingek semmilyen hatást nem váltanak ki bennem. Helyette inkább jól felöltöztetett kirakatbábút tennék oda is. Olyat amilyet az emeleten láttam mindjárt a lépcsőnél. Na az rabul ejtette a tekintetem. Legszívesebben a honom alá csaptam volna a bábút és már vittem is volna haza az egész összeállítást.
Az üzlet belső kialakítása viszont kifogástalan. A vevő fogadása tökéletes volt. Öltönyt akartam vásárolni, ezért az emeletre irányítottak. Volt egy elképzelésem az öltöny anyagára vonatkozóan. Olyat sajnos nem találtam, viszont volt választék és szívesen felpróbáltam néhányat. Három közül sikerült kiválasztanom egyet. Kifogástalan volt ugyan, de még se olyan amit elképzeltem. Kicsit meg kellett vele barátkoznom. Miután sikerült kiválasztanom az öltönyt, az eladó kedves tanácsokkal látott el milyen inget hordjak az öltönyhöz. Ennél a pontnál ha rögtön a kezembe nyomott volna két-három inget nyakkendővel és csak hozzá néztük volna a színeket, valószínűleg meg is vettem volna őket. Javaslatom: Legyen néhány ing és nyakkendő a felső szinten is és ajánlják az eladók miután a vevő kiválasztotta az öltönyét. Ha egyből fizikailag is ott az ing és a nyakkendő akkor már a vevő mérlegel, hogy melyik is lenne jobb. Valószínűleg folytatja a vásárlást. Természetesen nem kell minden méretből és színből fent is tartani. Lehetett volna övet is ajánlani. Az új öltönyt még se vegye fel egy régi övvel az ember. Ezt is az öltöny kiválasztása után tudnám elképzelni, hogy az eladó visz két három övet a vásárlónak megmutatni, szerinte melyik lenne jó az adott öltönyhöz. Vagy ha felpróbálta az öltönyt akkor javasolhatja az eladó, hogy nézzük meg övvel együtt. Ebből a három övből melyik tetszik? Persze nem kell tukmálni semmit. Egy ajánlás elég egy vevőnek.
Nagyon jól esett, hogy az igazítást ajándékba kaptam és soron kívül megcsinálták nekem. Köszönöm az eladó hölgynek a figyelmességét. Ez nagyon kedves volt tőle. Tetszett az értékmegőrző is. Jó ötlet volt kiépíteni. Az igazítás tökéletesen sikerült. Vásároltam még inget, és nyakkendőt is. Ajánlást az inges résznél se kaptam. Még két inget és egy nyakkendőt el lehetett volna nekem adni. Talán egy övet is. De majd legközelebb. A pénztáros nagyon kedves volt. El lettem halmozva mindenféle ajándékkal.
Jó érzéssel, elégedetten távoztam az üzletből. Sikerült mindent megvennem amit terveztem. Gratulálok a csapat professzionális munkavégzéséhez! Példa értékű a vásárlóközpontú kiszolgálás.
Ez az üzlet olyan értékeket képvisel amihez én is szívesen hozzájárulok. Boldogan dolgoznék én is ebben az üzletben. Majd ha esetleg munkát keresek elküldöm az önéletrajzom.

Üdvözlettel: Kovács Attila

2013. augusztus 15.
***

Sziasztok!

Ígértem egy kicsit részletesebb levelet a legutóbbi élmény-áradatról, hát megírom gyorsan.

A legutóbbi akció (30-20-10%-os kupon) nagyon ütős volt, ezt nem lehetett kihagyni. El is lőttem mindhárom kupont
Érdekes, volt egy időszak, amikor valahogy az akciók nem mozgattak meg. Vagy olyan termék volt akciózva, amire épp nem volt szükségem, vagy nem láttam benne fantáziát, de ez a mostani nagyon megfogott, és éltem is vele.
Ráadásul tényleg az első öltöny, amit kiválasztottam, tökéletes lett színben, anyagban és méretben is (egy 27-es méretű Styl öltönyről van szó). Gyakorlatilag az öltönyválasztás kb. 5 percig tartott, próbával együtt.

A -nem sorrendben- második, amit kiemelnék, a munkatársak teljesítménye, kedvessége, közvetlensége.

A tegnapi nap valahogy olyan volt, mint egy kis mennyország. Az jutott eszembe a lányokról, hogy kb. ilyen lehet, amikor az ember az út végén belép a mennybe, és körbezsongják az angyalok, kedvesek, gyönyörűek. Ott repdesnek körülöttem, és én elfelejtem a napi gondokat, az épp aktuális problémákat, tépelődéseket, és csak rájuk tudok figyelni. És a gyarló emberi természetem feloldozást nyer!

Már-már azon veszem észre magam, hogy épp nincs szükségem semmire, de elmegyek hozzátok és választok egy inget (mint tegnap, egy Kastor márkájú szép feketét), és vásárolok azért, hogy ott lehessek, lássam őket, a mosolyukat, az energiát, dinamizmust, lelkesedést, szépséget.
Azt külön ki szeretném hangsúlyozni, hogy ezeket az élményeket a nap végén, késő délután gyűjtöm össze. Ami már Nálatok is a nyitva tartás vége, a nap vége. És még így, a nap végén is csupa mosoly, csupa kedvesség, eredetiség, segítőkészség és nyitottság árad mindenkiből! Ebből nagyon sokat tanulok is. És próbálom kifürkészni, mi lehet a titok. De ilyenkor arra gondolok: nem kell mindent tudni, elég megélni! Legyen egy kis rejtély, egy kis misztérium. Inkább átadom magam a csodának, az élményeknek.

Nagyon nagy erőssége a jelenlegi csapatnak, hogy csupa lelkes, emberi, és tényleg eredeti kollégából áll (amellett, hogy szakmailag mindenki toppon van, így ez már csupa bónusz). Senki nem szürke, senki nem kiégett, unott, fáradt. Nem tudom, ezt hogy csináljátok. Én munka után szoktam menni hozzátok, de olyankor már fáradt, gyűrött vagyok. Jó persze, engem sem kell félteni, mert lököm a poénokat, hülyeségeket (remélem, Ti is viccesnek találjátok, nem csak én :))) ). Picit azonban a nap végére már fásult vagyok. De Ti nem Szóval semmi nyoma tucat-embereknek, mindenki külön kis egyéniség, individuum, mindenkinek megvan a maga kis varázsa, sajátossága, eredetisége, a csak rá jellemző mosolya, bája Engem elvarázsoltak és megfőztek a Mr.Sale-es lányok!

Hiszek abban, hogy a szem a lélek tükre. És tényleg olyan csillogást látok a szemekben, ami szeretetet ébreszt, aranyos, tündéri, tüneményes angyalokká varázsolja a lányokat.

Külön kiemelném Emese, Melinda, Bettina és Enikő varázsát. Tegnap velük beszélgettem, ők segítettek, kedveskedtek, serénykedtek és emeltek fel angyali szárnyaikkal a földről egy kicsit a mennybe. Ma reggel ébredés után kerestem a glóriát a fejemen, hogy méltó vagyok-e arra, hogy belépjek a szentélybe, de egyelőre még nem látom. Azért remélem, ettől függetlenül szóba álltok a magamfajta halandókkal! :)))

Összegezve tehát az elmúlt 2 napi látogatásom (öltöny és nyakkendő vásárlás, otthagyott nadrágért visszamenés és egyúttal ingvásárlás) igencsak termékeny volt. Gondoltam is arra, hogy írok Nektek verset. De hogy izgalmasabb legyen, jelezze, aki szeretne verset kapni, és majd Neki farigcsálok egyet!
Az elérhetőségeimet úgyis ismeritek, Nektek publikus (tényleg)!

Üdv:
Barna
-egy elégedett, megfőzött vásárló, aki ezek után minden erejével a mennybe igyekszik-
2013. augusztus 1.
***

A boltba betérve mi fogadott? Derűs, mosolygós kollégái, akik, mintha valamilyen eufóriában lennének, boldogan fogadtak és kellemes, nem tolakodó módon "kézenfogtak". Ez pozitív megdöbbenés. Pillanatok alatt mindent megtettek azért, hogy megtaláljuk az igényeimre szabott megoldást. Volt aki egyszerre három vásárlót is segített, mégsem éreztem és azt hiszem senki, hogy akár egy percre is magára hagyták. Rugalmasan, mosolyogva, nem csak a kommunikációjukban fantasztikusan, hanem éreztem a jéghegy alját, vagyis a szakértelmet. Tökéletes biztonságban éreztem magam a "kezeik" között. Az egymás közötti delegálás, pontos információáramlással párosult. Azt hittem én vagyok az egyetlen ügyfelük. Ha nem akartam volna vásárolni, itt úgy bánnak az emberrel, hogy akkor is vettem volna valamit !!! Egytől egyig tanítani lehetne a viselkedést, a profizmust. Gratulálok annak aki a kiválasztást végzi és motivál, mert ez hihetetlen, szinte csoda!Úgy tűnik,mintha ezek az emberek nem a megélhetésükért dolgoznának, hanem számukra kedves passzióból. Szívesen dolgoznék bármelyikükkel. Gondolom egyébként nem feltétlenül küzdenek nagy anyagi gondokkal sem. Tisztelt tulajdonos, vezetés!!! Ha mindenhol legalább ennek a 40°%-át nyújtanák ... hm! Amit önök tesznek az túlmegy azon ami elvárható. És ezt nem a "nem várt szolgáltatás" (ajándék) mondatja velem, hanem az élmény amit kaptam! Bearanyozták a napomat! Köszönöm! Kommunikációt tanítok, eladóknak, értékesítőknek a legkülönbözőbb termékek értékesítőin, ingatlan piacon, bankoknál, biztosítóknál. Magam is sokat értékesítettem, kiszolgáltam embereket. Még egy nagyon fontos dolog! Az emberek szeretnek vásárolni, csak azt nem szeretik ha eladnak nekik és ez az a mód ami a legszebb, ahogy önök művelik. Mindenhol találkozom egy két ilyen emberrel, de egyszerre ennyivel...! Nem szaporítom a szót, körülbelül 3.000 embert képeztem eddig. Eladókat, értékesítőket, front-office-osokat vezetőket, de amit itt láttam, csak szuperlatívuszokban beszélhetek róla. Köszök mindent! Nemsokára találkozunk.

Temes Gábor

2013. július 5.
***

A fiam, bár még csak 15 éves, igazi "úri embernek" járó kiszolgálásban részesült! Így nem csak a ruhatára gazdagodott, de az önbecsülése is! A kísérőként küldött nagymama is csak jókat mondott. Örülök, hogy Önöknél az elképesztően nagy választék mellett, a kiszolgálás is magas színvonalú! Már alig várom, hogy augusztusban, a 'középiskolás-ruhatár' összeállítás okán, újra felkereshessük üzletüket! Igazi élmény ilyen helyen vásárolni! Minden ismerősömnek bátram ajánlom! Maradjanak ilyenek és biztosra veszem, hogy a sikerük tartós lesz!

Üdvözlettel, Koncz Andrea

2013. június 22.
***

Tisztelt MrSale!

Szívesen járok vissza az üzletükbe, mert jól érzem magam vevőként. Egyrészt a rengeteg akció miatt úgy gondolom, h anyagilag jól járok, másrészt érzem a fontosságát annak, h én vagyok a vásárló :) A vevőközpontú magatartást sok üzlet/cég hirdeti magáról, de Önök ezt képviselik is.
Úgy gondolom a legnagyobb erő az elektronikus kapcsolattartásban van, hiszen olyan ajánlatokat kapunk rendszeresen, amiért valóban érdemes visszatérni az üzletbe. Mindig adódik olyan alkalom, amikor tisztességesen kell kinéznünk, és számomra fontos, h a családom férfi tagjai (is) igényesen legyenek felöltözve.
Azt gondolom, jó az értékesítési koncepciójuk, további sikereket kívánok, és sok-sok vásárlót!

Zsuzsa
2013. május 30.
***

Már azokért az őszinte mosolyokért is megéri bemenni, amit kapok, mindig. Sokszor olyan érzésem van amikor bemegyek, mintha a régi ismerőseim várnának vissza. A következő alkalommal talán már le is szólítanak azzal, hogy "Milyen volt a mai napja?"

Ha lesz üzletem, önökről mintázom. Adjanak ki egy könyvet a sikerük módszeréről, garantált bestseller lesz! És legalább mások is megtudják majd, hogy kell megfelelően csinálni ezt.

Károly
2013. május 29.
***

így jó minden, ahogy van. az eladók nagyon segítőkészek és szakmailag felkészültek. megkönnyítik a döntést és őszintén megmondják, ha esetleg egy ruhadarab nem áll jól, vagy nagyobb kéne. korrekt kiszolgálás.

Dávid
2013. április 23.
***

Tisztelt Murányi Árpád Úr!

Azt hiszem Önnek könnyű dolga van. Találkoztam már udvarias eladóval, kereskedővel, de számomra az a meglepő, hogy Önök mindig segítőkészek, figyelmesek és maximálisan arra törekszenek, hogy aki betér az üzletűkbe elégedetten távozzon. Amit Ön leír egy mélben, az garantáltan úgy van és nem reklámfogás. Amiben Ön hisz abban a kollégái is hisznek. Tisztelet érte. Szóval ilyen csapattal könnyű dolgoznia))
Jó egészséget és sok sikert Önnek és MrSale csapatának.

Tisztelettel és szeretettel
dr Péter János
2013. március 1.
***

Túl csábítóak az ajálatok, ezért mindig nagyon sokan vannak az üzletben. :-)
 
Csak annyi észrevételem van, hogy kezdenek függőséget okozni.
 
Csak így tovább.
 
Emil
2013. február 22.
***
 
Csak folytassák így tovább a munkájukat - mondhatni: küldetésüket -, amihez minden jót kívánok.
 
A reklámjuk-becsalogatásuk kissé rámenős - ám mivel mindezt a vásárlók érdekében is teszik, megengedhető, sőt: imponáló. A Valentin-napi körlevelük címén meghökkent az ember: merészség kell ahhoz, hogy a "szerelem" szót ebben a kontextusban használja valaki. Rá még: a "halhatatlan és örök" jelzők - selymás és humoros -, végül is elfogadja az ember... Gratulálok Békés Zoltán Úr merészségéhez! Bakos Ferenc nyugdíjas, amúgy a haiku - rövid japán vers - költője.
 
Ha az ember a csatakos-esős utcáról belép, és Józsi bá' fogadja - mindjárt tudja: jó helyen jár.
 
Bakos Ferenc
2013. február 21.
***
 
Már-már zavarba ejtő, hogy az üzletben dolgozók érezhetően nem kötelességből kedvesek és figyelmesek, hanem őszintén! Nem tudom, hogy csinálják, de csak így tovább! ;)
Ma megtapasztaltam: a korlátlan garancia valóban korlátlan! - Köszönöm!

Csaba

2013. február 7.
***

A referencialeveleket ismerve, és a két évvel ezelőtti tapasztomhoz képest is megdöbbentő volt újra, mennyire komolyan vesznek, és mennyi kedves arc foglalkozik folyamatosan a kiszolgálásommal. Az elvárásaim mellett rengeteg hasznos tanácsot, segítséget kaptam, emellett további extraként mosolyt, figyelmet és kedvességet. Nekem elsősorban Lakatos Andi, és Franciska segítettek sokat, de nem volt olyan eladó, aki legalább egy kedves szó erejéig ne fordult volna hozzám. (Először furcsa volt a számomra szokatlan magázódás, de távozás után rájöttem, hogy ez feltehetően a Vásárlónak szóló tiszteletből adódik.) Ezúton is szeretném megköszönni a kellemes vásárlást!

Józsi
2013. január 4.
***

Minden nagyon tetszett. A választék, az árak, a kiszolgálás, az, hogy van WC, van ruhatár, minden. Gratulálok.
 
Zsófia
2013. január 3.
***
Kedves Beáta!
 
Megérkezett a csomag, minden nagyon tetszik és a méret is jó lett. Elégedettek vagyunk:) Ajánlani fogjuk az Önök üzletét ismerőseinknek is!
Remélem, máskor is sikerül Önöknél ilyen remekül vásárolnunk!
 
Üdvözlettel és köszönettel:
Dékány Orsolya
2012. november 20.
***

Mindennel nagyon meg voltam elégedve, köszönöm. Az eladónők nagyon kedvesek és segítőkészek voltak (kivétel nélkül mindegyik). Összegezve, öröm volt Önöknél vásárolni.
Még egyszer köszönöm.
Tisztelettel
Dr. Vámos László

2012. november 19.
***
Kedves Árpád!

Szeretném megosztani Önnel azt a véleményemet, hogy akár hányszor járunk Önöknél, mindig kedves kiszolgálást, kedvező árakat és nagy kínálatot találunk. Ehhez hasonló kifogástalan kiszolgálással és professzionalizmussal Magyarországon még nem találkoztam. Örülök, hogy, Önökben mindig tudok kellemesen csalódni. Szeretnék szívből gratulálni, hogy ilyen nagyszerű vállalkozt visznek! Minden elismerésem az Önöké. Látszik, hogy szívükön viselik az üzlet sorsát és szeretik azt, amit csinálnak.

Tapasztalatom szerint a magyar embereknek van az a rossz szokásuk, hogy általában csak akkor jeleznek vissza, ha a véleményük negatív, én pedig nagyon fontosnak tartom, hogy az elégedettséget se rejtsük véka alá.

Üdvözlettel:
Csordásné Halász Dóra
2012. november 15.
***

Tökéletes kiszolgálásban volt részünk. Köszönöm.

Csak gratulálni tudok az üzleti szemléletükhöz és a végtelenül kedves, segítőkész, jó szakértelemmel rendelkező eladó hölgyekhez és Józsi bá-hoz. Nagyon örülök, hogy egy ismerősöm a napokban ajánlotta figyelmembe ezt az üzletet, és ilyen kellemes vásárlói élményben részesülhettünk. Rendkívüli volt számomra az a sok ajándék is, ami megkoronázta a jó hangulatú, nagyon jó árfekvésű vásárlásunkat. Ha férfi dolgokra lesz szükség, először Önökhöz térünk be. Köszönjük.

Bátran fogom Önöket ajánlani, mert láttam, hogy milyen különleges bánásmódban van része a vásárlóknak.


Antónia

2012. október 7.
***


Vettem egy öltönyt Önöknél a fiamnak, nekünk nagyon tetszett, de aztán két nap múlva felpróbálta fiam újra, és jelenlévő osztálytársai elkezdték a gyereket cikizni, hogy: "tök gagyi, hogy világoskék a belseje". Ez látszik szemből, miközben felemeli a kezét, ill. ha "a hátsó nyitásnál fellebbenti a szél".

Az üzletben kértem telefonon segítséget, fiam méretében a fekete színű, sötét bélésű öltönyt félretették nekünk, ő bement becserélni, de mivel a másik anyag anyagában mintás volt, nem sima, így nem kérte. Igazán meglepő volt számunkra, de ekkor nem azt mondták, hogy fogadja el, hogy vagy kívül, vagy belül nem olyan az öltöny, mint amilyet a szalagavatón, érettségin, ballagáson viselni szeretne, hanem visszaadták az öltöny árát!

 

Mátrahegyi Erzsébet

2012. szeptember 20.
***

Tisztelt Murányi Úr!

Remélem, hogy ez a levél közvetlenül Önhöz kerül! :))

Csak nyugtázni szeretném, hogy a Mr Sale üzletház az életem egyik legfantasztikusabb üzlete!
Imádok oda járni vásárolni!
Ez azért negy szó, mert eddig utáltam magamnak vásárolni, kirázott a hideg, ha ismét valami ruhafélét kellett vennem...:)

Most heti szinten várom, hogy mikor ugorhatok be a Mr Salebe ismét a kedves ismerőseimhez...:))

A figyelmesség extra, a kínálat szuper, az árak lebilincselőek!

És végül a legfontosabb: elképesztő ez a marketing!!!!!
Szívből gratulálok és további sikeres munkát kívánok!

Üdvözlettel: Stieb Gábor

2012. május 20.
***

Nagyon köszönöm megtisztelő figyelmességüket, ezt az e-mailt. El sem tudtam képzelni, hogy a középkategóriás (vagy annál alacsonyabb) vásárlót is ilyen fontosnak tartsanak egy üzletben.

Május 4-én fiam részére vásároltunk öltönyt.

Először jártunk az üzletben, e-mail-es regisztráció után kaptam hírlevélben értesítést a kiváló minőségű, nagyon kedvező árú öltöny-akcióról. Ezért kerestük fel a boltot, ahol az emeleten egy végtelenül kedves, nem tolakodó, türelmes, segítőkész hölgy látott el minket profi tanácsokkal, véleménnyel az egyes felpróbált darabokról. A kiszolgálással, a vásárolt termék árával, minőségével, a vásárlóbarát hozzáállással messzemenően elégedett vagyok, a közeljövőben férjemnek is itt fogunk öltönyt venni.

Egyetlen zavaró körülményt tapasztaltam – ami gondolom a közeljövőben nem fog változni -, az üzlet belső terének szűkössége és az ebből is adódó levegőtlenség. Üzleti szempontból elfogadhatók a kisebb belső méretek mellett szóló érvek, de a vásárlás körülményeit rontották.

Ennek ellenére az első alkalommal hívükké váltam. Különösen köszönöm az említett eladó hölgy fáradozását (sajnálom, hogy nem tudom a nevét).

Őrizzék meg a kiszolgálás kiválóságát, a választék-minőség-ár kedvezőségét!

 

Üdvözlettel egy elégedett vásárlójuk:

Nixné Bartal Eszter

2012. május 7.
***
Kedves MrSale!

Eddig "csak" örültem, hogy megismerhettem az üzletet, most már egyenesen rajongó lettem! Hihetetlen, milyen ajánlatokkal, akciókkal rukkol elő a csapat! Köszönöm!

Hiába a 120 km távolság, első számú célpont a MrSale! Nagyon örülök, hogy van ilyen cég a piacon, aki ilyen felvilágosult gondolkodás, üzletpolitika alapján működik, és az még jobb, hogy ismerem is. Keltem a jó híreteket, ahol csak tudom!

Sok sikert a továbbiakban!

Nagy Gergely
2012. április 19.
***
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Pár hónapja vásároltam önöknél 2 öltönyt.
Gondoltam várok egy kis időt a véleményem megírásával, hogy a gyakorlatban is kiderüljön valóban jó volt-e önöknél vásárolnom.

S, azt kell mondjam igen. Mivel gyakran viselek öltönyt, így több darabra van szükségem.
Azt kell mondjam, nem csalódtam. Nagyon jó minőségű árut kaptam fair áron.
Nagyon klassz dolog, hogy a parkolásomról is gondoskodtak, méghozzá ingyen.

Magam is kereskedő vagyok ezért ezeket nagyra értékelem. 
Úgy gondolom a főnők Wolf Gábor tanácsai szerint vezeti a céget, ami látszik is rajta.

Szóval, én mindenkinek csak ajánlom az önök üzletét. Nekem már, más bolt eszembe sem jut, ha öltönyre, kabátra van szükségem.
Csak így tovább, sok további sikeres esztendőt a csapatnak.

Ui: Minden héten nagy érdeklődéssel olvasom a hírleveleiket.

Üdv. Szabó Miklós
2012. április 2.
***
Tisztelt MrSale Öltönyüzlet! 

Nagyon tetszenek az Önök boltjában vásárolt ruhaneműk!  

Azóta is akinek, csak tudom ajánlom az üzletüket!
Kimagasló minőség, barátságos, figyelmes, közvetlen és " emberi " a kiszolgálás, és az egyéb akciók is rendkívül vonzóak!!!!!!  

Üdvözlettel: Farkas Ildikó Rita
2012. március 8.
***
Kedves Békés Zoltán Cégvezető Úr! 

Én az Interneten egy szombati napon találtam rá véletlenül a boltjukra egy olyan pillanatban amikor a méreg már kezdett eluralkodni rajtam. Férjem ugyanis lassan 26 éve játssza velem, hogy most ezért, vagy azért nem kell, vagy nem lehet öltönyt venni, így csak ritkán tudtam kijátszani az éberségét. Egy évtized óta próbálom rávenni, hogy megújítsuk ruhatárának öltönyeit vagy, hogy kell egy nyári öltöny, de még mindíg sikerült valahogy megúsznia a dolgot. Régi öltönyeit, amit 45 éves koráig tudott hordani kissé kinőtte 1-2 számmal, a meglévők pedig nem minden alkalomra használhatóak. Végül erős fenyegtések hatására végül sikerült elvonszolnom az Önök üzletébe mivel aznap estére azonnal kellett egy alkalmi öltöny. Legnagyobb döbbenetemre a kívülről kicsi boltnak látszó üzlet zsúfolásig tele volt vevőkkel szombat 1 óra körül. A fogadtatás sem volt épp héköznapinak tekinthető. Megkaptuk az eligzítást merre induljunk, hogy öltönyhöz jussunk. Az emeleten egy kedves fiatalember a segítségünkr sietett. Elmondtam mit szeretnék és kértem, hogy ne kelljen válogatnom, nézegetnem kérem mutasson a kritériumaimnak megfelelő öltönyt. Ismervén engen ha csak két dolog közül is kell választanom akkor is nagyon nehezen megy, ha több dologról van szó, akkor meg pláne. Itt azonban két eladójuk is elmondta a véleményét és megkönnyítette a vásárlást így alig 10 perc alatt eldőlt melyik kell. 
Az ELSŐ REKORDJUKNAK az tekinthető, hogy ilyen könnyen és gyorsan az 50 évem alatt nem sikerült még vásárolnom főleg, hogy több féle közül választhattam. 
A MÁSODIK REKORDJUK, hogy férjem meg sem mukkant, amikor inget sőt nyakkendőt is tettem a ruha mellé. Zoknit már magától ment el venni, pedig előtte öt perccel közölte, hogy nem kell mert van elég otthon. Arról, hogy fel kellett hajtani a nadrágot és ezt alig húsz perc alatt soron kívül megoldották, már nem is beszélek. 
HARMADIK REKORJUKNAK pedig az teninkhető, hogy férjem minden kifogás nélkül egyetértett velem, hogy tavasszal jövünk öltönyt venni, a meleg időszakra. 
Nos, Önök a szememben már 2012 első Olimpikonjai, természetesen a szakmályukban. 
Hazafele menet az autóban azon gondolkodtam, hogy melyik korban, és melyik országban vagyok, mert ma 2012-ben Mo.-on ilyen üzlet nincs is. 
Az a kedvesség, udvariasság, segítőkészség, a kiváló árak és minőség, az ajándékokról már nem is beszélve, amit Önöknél tapasztaltunk, az ma olyan ritka mint a fehér holló. Az eladó szakmát és üzletvezetést ma tanuló fiataloknak kötezővé tenném, hogy szakmai kirándulás keretében meglátogassák a boltot és igen tágra nyílt szemmel és füllel tegyék magukévá amit ott tapasztalnak. 
Nem utóljára találkoztunk, ezt ígérhetem. :) Sőt akinek csak tudom ajánlani fogom az üzletet. 
Őszinte köszönettel, kívánok Önöknek további sok sikert, szerencsét, és sok-sok hálás mosolyt, ami rólunk vásárlókról sugárzik vissza a bolt látható és nem látható összes dolgozójára. 
 
Üdvözlettel és tisztelettel: 
Szilvia Neppel 

2012. február 26.
***
Üdv!
 
Az öltönyükben bálkirály lettem táncversenyen :) Bár nem feltétlen csak az öltönynek tulajdonítom ezt, de valószínűleg sokat számított :D 
 
Tisztelettel
Kanczler Bence
2012. február 25.
***
Tisztelt Mr. SALE!

A Népszabadságban rátaláltam az Önök hirdetésére. Többszöri elolvasás után nem tagadom a hirdetett portékát bóvlinak tartottam. Később belém bujt az ördög és ezt elmondva feleségemnek döntöttünk. Nézzük meg. Csalódtunk! Megkísérlem összefoglalni csalódásunkat.
1. Remek a parkolóház. Ráadásként az Önök vendégeinek ingyenes.
2. Az ajtóban kedves, udvarias hölgy fogadott. Köszönt, eligazított a házi szokásokról, mit hol találunk ellátott első vásárlói kártyával és utunkra engedett. Öreg pasi vagyok, de „köszönőembert” már nagyon régen láttam itthon.
3. Felmentünk a zakó osztályra és téblábolni kezdtünk a sok áru között. Ez nem tartott soká, mert mellettünk termett a köszönőember mása és elkezdte  k e r e s k e d ő i attrakcióját. Az eredmény húsz perc után…  kettő zakóval ballagtunk lefelé a lépcsőn
4. A lépcső alján bizonytalankodtuk és a vesztünk. Mellettünk termett a köszönőember harmadik mása és kedvesen szólt „látom a karjukon kettő zakó, van, de mielőtt tovább mennének, nézzék meg ezt a kínálatunkat” és a biztonsági őr melletti állványra mutatott. Csak röviden. A pénztárhoz már négy kabátkával mentünk
5. A pénztáros szakszerűen számolt, csomagolt, előléptetett törzsvásárlónak és elhalmozott ajándékokkal.
Összefoglalva. A zakók ára és minősége korrekt. Nagyon elégedettek vagyunk. A levelem elején irt bóvliért, kérem szíves elnézésüket és megköszönöm az Önöknél szerzett kellemes szerdai élményeket. Szívemből gratulálok, és további sikereket kívánok.
 
2012. 01. 26. csütörtök
 
Nagyrabecsüléssel:
A 0000210072-es törzsvásárló
2012. január 26.
***
Békés Zoltán Cégvezető Úrnak !

Tisztelt Uram !

20 éve dolgozom Moszkvában, ahol tényleg mindenki ott van, de ilyen jó marketinggel nem találkoztam. További sok sikert kívánok!

Molnár István
2012. február 7.
***
Kedves Munkatársak!

A bolt csúcs!
Az eladók kedvesek.
A kínálat nagyszerű volt.
Köszönöm, a vásárlás nem csak egy rossz szükségszerűség volt számomra, mint korábban, másutt, hanem élmény!
Még egyszer köszönöm, és kívánom a győzelmes üzletmenetet, jó vevőket, és további sikereket.
 
Kováts György
2012. január 19.
***
Azt súgja a szél: ismét csúcs a SALE
Kabát, öltöny, dzseki, nadrág....
Párod megszédül, ha meglát!
Ilyen olcsón, s ilyen szépet...
Tedd alám gyorsan a széket!

Ne sírjál már Békés Zoli,
Köszönet és nem nagy koki
jár Neked és csapatodnak
a fiúknak és lányoknak.

Üdv: Vincze Lajos
2012. január 16.
***
A mai vásárlásom után haza felé ment éppen az járt a fejemben, hogy ezt meg kéne osztanom másokkal is. Amire gondolok az az, hogy akkor derül ki igazán, hogy milyen egy bolt, amikor valami "probléma" adódik. Velem az történt, hogy vettem néhány inget, és az egyik original csomagolásban nem azt a karcsúsított inget találtam otthon, amit a boltban felpróbáltam. Ma visszavittem, hogy kicseréljem, de már a zacskóját, meg a klippeket amik összefogják kidobtam,stb. A hölgyek mosolyogva fogadtak, és azonnal hoztak több új inget, hogy próbáljam fel őket. Őszintén kedves és segítőkész volt mindenki. Hát csak ennyi. Nekem viszont a boltban dolgozók hozzá állása nagyon jól esett, és mosolygós lett a délutánom. Köszönöm !!!

Jósa Miklós
2012. január 16.
***
Kedves Murányi Árpád!
 
H Ű H A ! ! ! :-)))
Öröm volt Önöknél vásárolni! Köszönjük a minőségi árukat, az udvarias kiszolgálást, és a kedvező lehetőséget!
 
Üdvözlettel: Dr. Tóth Diána
2012. január 15.
***
Kedves Zoltán!

Nagyon köszönöm kedvességét és törődését.
Őszintén mondom, hogy nagyon jó érzés az önök ügyfelének lenni,
nem csak a mai napon, hanem az év minden napján, ugyanis nagyon
ügyfélbarát a marketingjük, mely sokszor egyben vicces, mulatságos is.

Minden jót és nagy terjeszkedést kívánok önöknek a jövőre nézve.

Üdvözlettel, Attila
2012. január 7.
***
Kedves MrSale!
 
“Ilyen nincs!” - Ezt szokták mondani, ha olyasmi történik az emberrel, ami szinte hihetetlen.
 
Folytatom szmokingom történetét.
 
December 29-re kértem a nadrág igazítását – mondta a kollega, hogy OK.
29-én bementem az üzletbe, ahol egy kis zavar támadt a nadrág megtalálása körül. Végül kiderült, hogy tévedésből a január 3-ára elkészítendő kupacba rakták. A kedves kolleganő elnézést kért és közölte, hogy 20 perc múlva elkészül.
DE ADDIG IS, HOGY NE UNATKOZZAM, MEG HOGY A TÉVEDÉSÜK ÁLTAL OKOZOTT KELLEMETLENSÉGET KOMPENZÁLJÁK, VÁLASSZAK MAGAMNAK EGY INGET!!!
Választottam egy nagyon szépet, melynek ára 6,500.- Ft – istók ziher nem az árra, hanem az esztétikára mentem.
A nadrág 15 perc múlva elkészült, az inget szemrebbenés nélkül megkaptam.
Fiú barátaim beőrültek, olyan szuper az ing! Egy amerikai barátom is kérdezte, hol vettem az inget. Mikor elmeséltem neki a történetet, azt mondta, hogy ilyen még Amerikában sincs – mármint az USA-ban!
De a MrSale-ben igen, ott van.   
Hát igen, ez a vevő-centrikus kiszolgálás gyakorlati megvalósítása.
 
Kösz, üdv és BUÉK!
Zádor István
2012. január 3.
***
Kedves Mr.Sale!
Mint Önök is tudják, tegnap vásároltam egy szmokingot.
Azt hittem, hogy már nem tud több kellemes meglepetés érni az Önök üzletében. Tévedtem!
 
Mindig azt szoktam mondani, hogy engem nem érdekel miért kedves az eladó – mert vagy kirúgják, ha nem az, vagy mert így született/erre tanították. A két alaphelyzet között különbséget tudok tenni, lévén eléggé szenzitív és jó lélektani megfigyelő. Hát úgy látom, hogy az Önök munkatársai a második kategóriához tartoznak.
 
De nem is ezt akartam megírni. Hanem azt, hogy ugye a névnapi ajándékom, meg a múltkor kapott 10 ezer forintos bónom alapján gondoltam, hogy megajándékozom magam egy szmokinggal. Kórusban énekelek és a “kincstári” szmoking egy kicsit kopott, meg nem az én méretem.
 
Amikor fizettem volna, kedves kollegájuk (egy szimpatikus fiatalember) igen “szigorúan” felküldött az emeletre, hogy válasszak egy selyem nyakkendőt, mert aki ma vásárol és törzsvásárló, az kapott egy E-mailt, de valószínű én még nem kaptam meg, mert korán jöttem.
 
Meg kell mondanom őszintén, hogy cca. 20 éve nem vásárolok nyakkendőt, mert sok van, meg nem is nagyon hordom őket, más lett az öltözködési stílusom. Vagyis nem a nyakkendő a lényeg, hanem az a korrekt kiszolgálás, ami nem arra játszik, hogy ha a “hülye” vevő nem tud az ajándékról, akkor “jó nekünk”, hanem a minden áron történő, teljes vevő-elégedettség elérése. Egyébként találtam egy nagyon szép nyakkendőt és hát természetesen örülök is ennek.
 
Biztosíthatom Önöket, hogy ezt, meg a többi Mr.Sale-es sztorit mesélem barátaimnak – akik egyébként elsőre nem is akarják elhinni, hogy manapság ilyen is van. Nem is beszélve a Fellegi lakáskoncertek támogatásáról.
 
Kösz még egyszer a kellemes kiszolgálást és további Kellemes Ünnepeket, BUÉK!
Zádor István
2011. december 28.
***
Üdvözlöm Önöket! 

A vevőkhöz való hozzáállásuk, közvetlenségük, előzékenységük és - nem utolsósorban - bizalmuk példaként állítható bármilyen "profillal" rendelkező cég elé. 

Őszinte tisztelettel:      dr. Szabó Zoltán  Zalaegerszegről

2011. december 27.
*** 
Mindennel maximálisan elégedett vagyok (és ez tőlem nem kis dolog, mert Magyarországon kevés cégre mondanám ezt!) Vettem egy öltönyt és az árát levásárolhattam selyemnyakkendőkre...Igazából azt nem értem, Önöknek hogy éri meg...de ez nem az én dolgom...

Röviden: KÖSZÖNÖM!

Szepesi Dániel
2011. december 9.
***
Mintha más bolygón vásároltam volna! Maximális ügyfélfókuszt tapasztaltam, kedvesek és hozzáértőek a dolgozóik.

Szűcs Gábor

2011. december 9.
***
Tisztelt Mr.Sale!

Mindenekelőtt köszönetet szeretnék mondani a mai nap folyamán kapott névnapi utalványért és hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak azért a segítségért és elkötelezettségért is, melyet nap mint nap tanúsítanak a vendégek irányába!
Úgy vélem, hogy mindaz amit Önök tesznek, példaértékű Magyarországon, hiszen mindeddig még nem találkoztam egyetlen egy olyan céggel, üzlettel sem, melynek ennyire fontosak is lennének a már meglévő és a leendő vásárlói!
Így számomra nem kérdés, hogy az Önök üzlete az egyik legkedvesebb számomra!
A továbbiakhoz pedig ezúton szeretnék minden jót és kitartást kívánni!

Üdvözlettel:
T. Miklós
2011. december 6.
***
Kedves Mr.Sale Csapat!

Szeretném megköszönni azt a rendkívül segítőkész kiszolgálást, amelyben szombaton részünk volt Önöknél, és pozitív tapasztalataimat szeretném másokkal is megosztani.
Úgy alakult, hogy szombaton, az utolsó percben derült ki, hogy fiamnak öltönyre van szüksége, és a vásárlásra van összesen 3 óránk. Szinte lehetetlen küldetésnek tűnt ezt a nagy feladatot ilyen rövid idő alatt teljesíteni, hiszen egy öltöny vásárlása nagy körültekintést igényel. 
A boltban nagyon udvarias, segítőkész, türelmes kiszolgálásban volt részünk, minden kérésünket igyekeztek figyelembe venni, soha nem hagytak egyedül, volt, hogy három eladó foglalkozott velünk. 
Végül sikerült megtalálni a megfelelő öltözetet, és még a nadrág felhajtását is megoldották nekünk 10 perc alatt!
Ráadásul, ezúttal személyesen, saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, hogy valóban működik a 100%-os visszafizetési garancia. 
Mindezeknek köszönhetően maximálisan elégedetten távoztunk az üzletből, és a fiam délután már az elegáns, méretre igazított, új öltönyében feszíthetett. 
Köszönjük!

Üdvözlettel:
Nagy Eszter
2011. november 14.
***
Kedves Zoltán!

Én köszönöm a névnapi meglepetést! Ma egy újabb és kiváló tapasztalattal lettem gazdagabb! Ahogy fogadnak és foglalkoznak a vevővel azt tanítani kellene! Itt miden a vevő körül forog!! Nekem kereskedelmi érettségim van így rögtön érzékelem a szakma felsőfokú művelését! Gratulálok önnek és az összes kollégájának! A reklámszakmából mentem nyugdíjba ez is felér egy kiváló reklámnak! De nélküle nem lehet megélni! További sok sikert kívánok!

Üdvözlettel Almási Imre
2011. november 10.
***
Tisztelt MrSale Öltönyüzlet!
 
Kedves üzletvezető és az összes munkatársnak szeretném megköszönni azt a figyelmességet, segítőkézséget és megértést amit én az Önök üzletében- üzletvitelében tapasztaltam!
Az igazat megvallva nem is mertem gondolni arra,hogy hihetek az írásnak és az ígéret betartásának. Hisz én úgy jártam,hogy amíg az üzletben vásároltam addig a lila cédula az autóm szélvédőjére került , mert én félreértettem az ingyenes egy órás parkolási lehetőséget. Erre Önöknek ezt megírtam és fájdalomdíjként egy db férfi-ing vásárlással honorálták. Igazán nagyon jólesett és még ma sem hiszem el ,hogy van ilyen üzlet Magyarországon.
 
Üdvözlettel és köszönettel további jó munkát, jó erőt egészséget, kívánok mindanyuknak!
Nagykanizsáról: Cser György
2011. október 28.
***
Tisztelt Békés Zoltán Úr!
 
Elsősorban önnek, mint tulajdonosnak, de ön mellett természetesen a Mr. Sale egész csapatának szeretném megköszönni azt a határtalan rugalmasságot és vevőbarát szemléletet, melyet egészen kivételes szinten képviselnek.
 
Sosem volt gondom a Sale-ben vásárolt termékekkel, ám szeptemberben hozzám, mint "végfelhasználóhoz" is került egy példány a mosás során összemenő, BlackBerry feliratos pólóból. Először akkor csodálkoztam, mikor megláttam, hogy egy L-es felső egy kis kézmeleg víz és némi mosószer hatására képes S-es méretűre változtatni magát... Másodszor pedig akkor, amikor - annak ellenére, hogy nem szándékoztam reklamálni, pláne úgy, hogy a pólót ajándékba kaptam önöktől - néhány nappal később érkezett egy e-mail a Mr. Sale-től, melyben az állt, hogy aki tapasztalja az említett problémát ezzel a pólóval, az vigye vissza, és kap másikat helyette. Csak egy hónappal később jutottam el önökhöz, ráadásul a blokkot sem találtam már meg a 0 Ft-os pólóról, mégis szó nélkül kicserélték nekem egy másikra. Ráadásul a cseredarab akkor is magasabb árkategóriába tartozott volna, ha a BlackBerry-t az eredeti áron meg kellett volna vennem, nem pedig ajándékba kapom, mégis egy az egyben, ráfizetés nélkül elhozhattam egy igazán minőségi Sisley pólót, ezzel pedig felülmúlták a legmerészebb várakozásaimat is. Ha nem saját magam tapasztaltam volna, nehezen hinném el bárkinek is, hogy ez egy megtörtént eset. :)
 
Köszönetemet, illetve tevékenységük iránti elismerésemet azzal szeretném a gyakorlatban is kifejezni, hogy visszatérő vásárlójuk maradok!
 
Üdvözlettel: Mészáros Dániel
2011. október 22.
***
Kedves „Öltönyház”!

Köszönjük a ma délutáni élményt. Az udvarias mosolygó hölgycsapatot, kedves, figyelmes kiszolgálást – csupa meglepetés bonuszokat, ráadásul a számomra értékes öltönyöket…
Ha ilyen figyelmesen, kedvesen, előzékenyen dolgoznak, nem csak nekem, hanem más polgártársaknak is örömet és a mai időben szokatlan meglepetéseket szereznek, és így
szívesen visszatérünk, és vásárolunk máskor is Önöknél!

Gratulálunk! – Üdvözlettel: Végh Tamás és felesége
2011. október 12.
***
Kedves Békés Zoltán!

Lassan 7 éve foglalkozom direktmarketinggel, és ezidő alatt nagyon sok eDM  és hírlevél kampány futott át a kezeim között és szakmám követése céljából rengeteg hírlevélre vagyok feliratkozva és kimerem jelenteni, hogy mindközül az Önök hírlevelét szeretem a legjobban!!!! :):):):) Igazából az Önökén kívül nincs is olyan hírlevél, aminek kapcsán a "szeretem" szó helytálló lenne. :)

Mindig elolvasom, mindig megmosolyogtat és végül még az oldalra is mindig felmegyek. Szakmabeliként, de egyszerű fogyasztóként is nagyon gratulálok a stílushoz, a hangvételhez és a legtisztult, közvelten baráti levelekhez! Így kell ezt csinálni! ;)

Most végre úgy döntöttem, hogy le is írom, nem csak gondolom mindezt! :)

Szép napot!

Üdv,
Mihovics Pálma
2011. október 3.
***
Tisztelt Mr Sale!

Gratulálni szeretnék a kiváló marketinghez. Nagyon tetszenek a reklámszövegek és szimpatikusak az akciók. A többi hírlevéllel ellentétben az Önök leveleit minden esetben elolvasom, mert mindig mosolyt tudnak csalni az arcomra. Igaz, hogy nem vásároltam még Önöknél, de szerintem a jövőben  be fogok nézni az üzletükbe.

Tisztelettel: Földházi Gergő
2011. szeptember 20.
***
Tisztelt Tulajdonosok és Dolgozók!
 
Csak egy köszönömöt szeretnék írni mert nagyon jó benyomást szereztem az üzletről, Önökről és a vendégekhez való hozzáállásról. Igaz ez akkor is amikor csak néhányszáz forintért vásároltam, hiszen ugyanolyan udvarias és figyelmes kiszolgálásban részesültem mintha több tízezres tételt kértem volna! Egy szó mint száz ilyen egy igazi kereskedés. Visszalopták a köztudatba, hogy "a vevőért vagyunk" és nem fordítva. Sajnos ez ma már unicum. Nem kéne, hogy így legyen és az Önök példáját remélem még sok kereskedő átveszi mert ettől van állandó és visszatérő vendégkör! Talán szép lassan újra visszatér az "aranykor".
 
Köszönöm, hogy meghallgattak. Minden jót és kívánom, hogy továbbra is legyen sikeres a vállalkozásuk!
 
Üdvözlettel: Móczár Csaba
 
Ui: ó! és kedves gesztus az ajándék is...
2011. szeptember 16.
***
Tisztelt Békés Zoltán Cégvezető Úr!
 
Megtisztel azzal, hogy tájékoztat az eseményekről.
 
Ezeket ki is használjuk, ha szándékunkban áll vásárolni.
 
Erre a levélre azért "ragadtattam" magamat, mert nagyon is meg vagyok elégedve.
 
Ön ért az üzlethez, remekül végzi a dolgát!
 
Miért is?
 
Amikor nadrágot szerettem volna vásárolni, nem tudtam, hogy hányas a méretem.
A hölgy szerint 52.
 
Mit gondol, valójában hányas volt?
52!
 
Nem kellett "vadászatot" indítani egy teremtett lélek után - jelen esetben ők az eladók -, hanem hozzáértő módon azonnal foglalkoztak velem, pedig az üzletben nem magam voltam.
 
A próba fülkében nem egy tenyérnyi a tükör, hanem hatalmas, ahogyan annak lennie kell.
 
Nem egy fogas van, hanem sok.
És van szék is, így nem okoz gondot a rakodás, vagy az, ha a cipő húzáshoz le szeretnék ülni.
Van cipő kanál, nem kell letaposnom a cipőm kérgét, ami különösen bosszant.
Tetejében nem kell hétrét görnyednem, hogy a cipő kanállal elérjem a cipőmet, mert hosszú a cipő kanál, annyira, amennyire kell, hogy legyen.
 
Az akciók több, mint jók, az áru kifogástalan, a választék bőséges.
 
Figyelve a többi boltokat, megállapítható, hogy ehhez a dologhoz igen is Ön ért a legjobban.
 
Jómagam el is döntöttem, hogy nem fogok próbálkozni mindenféle boltocskákkal, kitartok Ön mellett.
 
Tisztelettel, egy nagyon is elégedett vásárló:
Stubenvoll Péter
2011. augusztus 13.
***
Számomra megtisztelő, hogy törzsvásárlójuk lehetek! Köszönöm kollektívájuknak a rendkívüli figyelmességet és az udvarias, szakszerű kiszolgálást. Hibás, rossz minőségű termékkel Önöknél még nem találkoztam, mindig örömömre szolgáltak, az Önöktől vásárolt termékek. Külön ki kell emelnem kiváló és egyedülálló üzletpolitikájukat, mely igen kedvező valamennyi vásárlójuk számára. További sikeres tevékenységet és valamennyiüknek nagyon jó egészséget kívánok!

Tisztelettel: Olti György
2011. augusztus 10.
***
 
Tisztelt Murányi Árpád menedzser Úr!

A nadrágok nagyon jó vételnek bizonyultak, a kiszolgálás is kifogástalan volt és annak ellenére, hogy szinte tele volt a bolt, gyorsan végeztem, úgyhogy a három fő szempontomnak tökéletesen eleget tettek. 

Azon meglepődtem, hogy annak ellenére, hogy nem hagytam boltjukban nagyobb összeget, két ajándékot is kaptam, ráadásul valamekkora összeget le isvásárolhatok következő vásárlásomkor... Tényleg nem találok szavakat. A két nadrág önmagában olyan jó áron volt, hogy Önöknél terveztem minden eljövendő ruhavásárlásom, de még az ajándékok is...

Na, nem is dicsérem tovább Önöket és az üzletpolitikájukat :)

Természetesen azóta már a közelebbi barátaimnak mind ajánlottam Önöket és szerintem már vásároltak is. Nemsokára magam is visszalátogatok egy öltönyért.

További sok sikert kívánok Önnek és a MrSale csapatnak!

Üdvözlettel:
Kasek Martin
Ügyvezető
2011. augusztus 1.
***
 
Kedves Zoltán!

Ezúton is köszönöm -szokás szerint- kultúrált kiszolgálásukat, az emberi hozzállást a Kollégái részéről, a szép választékot. IGEN, így kell ezt csinálni, ez a hosszútávú nyereséges üzlet titka! Külön köszönet Pálnak a kasszánál, igazából egymás "ügyfelei" vagyunk ki-ki a maga portáján, illetve Andreának (vagy talán Anitának) az emeleten az öltöny-osztályon!
Úgy gondolom, (ha hasonló kondíciókkal vásárolhatok) a jövőhéten ismét betérek Önökhöz egy hasonló volumenű vásárlásra -elégedettségem kifejezése jeléül.
A boltot bátran ajánlottam már kollégáimnak, kolléganőimnek (LadySale) is.

A fenti szöveget -kérésére- a Facebook oldalon is közzétettem az Önök oldalán. Talán megfelelő reklám.

Tisztelettel:
Veigli Attila
2011. július 22.
***
Tisztelt Árpád!
 
Koromból adódóan már volt lehetőségem a kereskedői magatartás különböző megjelenési formáját megtapasztalni. Amit Ön elkövetett, az számomra annyira megnyerő volt, hogy még a lelkiállapotom is megváltozott arra az időre amit Önöknél töltöttem
 
A vásárolt öltöny méretben és hordhatósági szemponból  kiválóra vizsgázott.
 
Köszönöm, csak ezt tudom jelenleg mondani.
2011. július 18.
***
 
Kedves Murányi Árpád és Csapata!
 
Őszintén köszönöm folyamatos leveleiket.
Megvallom, a sok reklámlevél között valódi színfolt az Önöké! :)))
 
Ha bármire szükségünk van, csakis Önökhöz megyünk - már csak fentiek miatt is.
 
A helyszínen kiszolgáló valamennyi kollega is minden várakozáson felül készséges, udvarias, szóval kár, hogy nem egy teljes spektrummal rendelkező bevásárlóközpont az Ön/ök/é!
 
Természetesen és folyamatosan minden ismerősünknek ajánljuk a MrSale Öltönyüzletet.
 
Üdvözlettel
Zimonyi Katalin és Ferenc
2011. július 11.
***
 
Kedves MrSale csapat!
 
Mivel nem ijedtünk meg a kalandtól (nameg szerettünk volna vásárolni az akciós pólókból, és kíváncsiak voltunk a LadySale-re is) az esküvő napján látogattunk el az üzletbe. A szokásos nyüzsgés fogadott, meg egy kedves hölgy, aki kapásból a kislányom kezébe nyomott egy játékot, neki ez meg is adta az alaphangulatot. Nekem sikerült szert tennem az áhított ruhadarabokra, ezután átmentünk a LadySale-be, ahol a feleségem is gazdagabb lett egy ajándék sállal, egy csini szoknyával és egy felsőrésszel, a kislányom meg egy újabb babával. Összességében ezért a sok minőségi ruhadarabért nem fizettünk többet, mintha a "kicióccó piacon" vásároltuk volna.
 
Köszönjük a lehetőséget és sok boldogságot az ifjú párnak!
Nagy János és családja
 
ps: Csak gratulálni tudok az üzletükhöz, a hírleveleiket már csak a szórakoztató stílus miatt is érdemes elolvasni, szeretjük az áruikat és az áraikat, és a kiszolgálás légkörét. Önökön tényleg érezzük, hogy figyelnek az igényeinkre, köszönjük, hogy a számunkra korábban legnagyobb problémát - a parkolást - is megoldották, bár minden így működne ebben az országban!

2011. július 4.
***
 
Tisztelt Békés Úr!
 
Rendkívűl tetszik a stílusuk. Laza, könnyed, humoros, ugyanakkor udvarias. Kollégái kiszolgáláskor profik. Gratulálok nagyszerű csapatához. Remélem pénzügyileg is sikeresek, mert néha az az érzésem, hogy nagyobb a kedvezmény, mint az ár.
 
Csak így tovább!
 
Üdvözlettel
Pataki Gergely
2011. július 2.
***
Kedves Zoltán!

A kezdektől kiváncsian figyelem lenyűgöző marketing programodat! Mindig tetszett,amit írtál,de ez most átment minden határon,és annak ellenére,hogy az én üzletemben is komoly visszaesés van,már tudom,nem halogathatom tovább:a héten elmegyek hozzád,körülnézni a mesebirodalomban!
Azt még nem tudom,hogy vásárlás lesz-e belőle,de a kíváncsiságom legyőzött minden akadályt!
Gratulálok a technikádhoz,azt hiszem ha tanítanád,abból is jól megélnél!

Imrich Zoltán
spirituális gyógyító
2011. június 28.
***
Tisztelt Murányi Árpád Úr!
 
Nagyon szépen köszönöm ismételt köszönetnyilvánítását az Önöknél eszközölt vásárlásért!
 
Szíves tájékoztatásul közlöm, hogy Üzletüket igen sok embernek ajánlottam iwiw-en és facebook-on egyaránt.
 
Sőt! Ugyanezt “elkövettem” a nemrég megnyitott Lady Sale üzletükkel kapcsolatban is amellett, hogy ide regisztráltam a feleségemet is!
 
Hogy mindezt miért? Megmondom, habár egyszer már leírtam és közzé is tettem.
 
Megfogott az az “IGAZI”, emberséges kereskedelmi szellem és egyéni hozzáállás, amellyel a MrSale Öltönyüzlet dolgozói – elsősorban pedig Pászti Beáta – foglalkoztak velem, mint egyszerű vásárlóval. Ebbe a körbe tartozik a pénztárostól a varrónőig mindenki. Ez a hozzáállás igen jólesett, de egyben meg is lepett. Elnézést a hasonlatért, de a régi, falusi “szatócsboltos” bácsi kedvessége, mindenre kiterjedő figyelmessége jutott az eszembe. De ez igazán nagyon jó érzés volt! Én az ilyesmit nem tudom, nem is akarom elfeledni.
 
Tisztelt Murányi Úr!
 
Igen röviden, csak ennyit szerettem volna reagálni az Ön Kedves levelére!
Még egy fontos dolog: Hozzájárulok, hogy levelemet honlapjukon közzétegyék!
 
Maradok őszinte tisztelettel:
Tóth Tibor Mihály s.k.
2011. június 19.
***
 
Tisztelt Zoltán!

Maximális megelégedettséggel konstatáljuk az újabbnál újabb ötleteket melyekkel fantasztikus színeket helyez a kereskedelem szürke és egyhangú palettájára. Az Ön üzletpolitikája és éleslátása páratlan mondhatni egyedül álló napjaikban .Mint vásárló nap mint nap szembesülök  Önöknél azzal, hogy lehet még barátságosabb és vásárló központúbb a kereskedelem ezen szegmense.
Utoljára de nem utolsó sorban szólnunk kell az alkalmazottak pontos és tökéletes helytállásáról , mellyel kiszolgálják a vásárlók igényeit. Üzletükben ,ritka mondhatni egyedül álló a személyzet vásárlók iránt tanúsított magatartása , még egy fáradt nap végén is ugyanazt a türelmet és hozzá állást nyújtva folyamatában. Üzletük mind struktúráját mind apparátusát tekintve kimagasló napjaikban ha élhetek egy közhellyel :" Tökéletes mint a Pitagoraszi kör ". Ismerőseim és magam nevében állást foglalva a passzív rezisztencia szélárnyékában evezünk, mely manifesztációja az önöknél történt számtalan vásárlásuk, mellyel remélhetőleg a nem vevőközpontú , rövidtávú befektetésre és minél nagyobb haszonszerzésre fókuszáló üzleti vállalkozásnak titulált hitelrontó "szerveződések" piaci részesedését csökkentjük .

További sikereket, tisztelettel: Molnár György
2011. május 30.
***
 
Kedves Árpád!

A termékekkel meg vagyok elégedve, A kiszolgálás színvonala igen magas.
Régen is vásároltam már önöknél, mostantól pedig azt hiszem önöknél fogom az öltönyeimet ingeimet és egyéb kiegészítőket beszerezni. Nagyon jó, hogy a méretemben ami nem átlag konfekció ( 201 cm vagyok :) ) van minden árkategóriában 
öltöny és minden más.A kereskedelmi fogásaik pedig nagyon tetszenek. 

Üdvözlettel és tisztelettel:
Czétényi Zsolt
2011. május 22.
***
Kedves MrSale CSAPAT !

Mint az értékelésemből is kiderül, nagyon meg vagyok elégedve a munkátokkal, magánemberként is és a Kereskedelmi és Iparkamara vizsgabizottsági tagjaként is. Vizsgáztatóként ugyanis leendő kereskedőket és vendéglátósokat kell értékelnem és tulajdonképpen azt szeretném, ha minden leendő kereskedő /bolti eladó,menedzser/ így végezné a munkáját, ahogy itt látom. /azt hiszem, hogy a következő vizsgaértékelésemben javasolni fogom az üzlet kötelező meglátogatását a vizsgázóknak tapasztalatszerzés céljából/
Külön gratulálok a menedzsmentnek a kreatív és nálunk még újdonságnak számító üzletpolitikáért.

Üdvözlettel:
Faragó György

Mit tehet azért, hogy azonnal értesüljön, ha találunk egy raktártételt, amit még a szokásosnál is alacsonyabb áron tudunk kínálni?

Amit most tehet: iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hogyan vásároljak valóban minőségi öltönyt jóval a piaci ár alatt?
Öltöny, zakó, nadrág, nyakkendő,
MrSale Öltönyüzlet kifutó márkás férfiruházat nagykereskedelmi áron.
1066 Budapest, Weiner Leó utca 20.
Tipp:
online rendelés - társasjáték

Tetszik ez az oldal.

megosztás másokkal

Megosztom ismerőseimmel ezt az oldalt.

Facebook Facebook
Twitter Twittermrsale_ajandek_polo.gif
banner3.gif